Cele mai cumpărate

Oferte speciale

Viziteaza site-ul Magazin online produse naturiste pe ShopMania

Produse vizualizate

Muira Puama (60 de capsule)

Produs nou

Beneficii Muirapuama: tonic neuromuscular, tratament impotenta, afrodisiac masculin, depresie, sindrom premenstrual, previne chelia.

Mai multe detalii

Informații

Muira puama Denumit si “lemnul potentei”, muira puama este un foarte puternic stimulent si afrodiziac, derivat din scoarta copacului cu acelasi nume. Coaja arbustului care creste in jungla amazoniana este mestecata cruda sau fiarta, pentru a obtine un ceai cu efecte afrodiziace, consumat de obicei de catre amerindienii din triburile care traiesc in preajma fluviilor Amazon si Orinoco.

Afrodiziac unic, muira puama este folosit si la tratamentul afectiunilor neuromusculare, gripei si problemelor menstruale. Printre altele, poate preveni chelia. Muira puama poate oferi senzatii erotice atat de puternice incat unul dintre parteneri poate lesina in timpul actului sexual.

Administrarea sa este o problema ce tine de moralul si liberul arbitru al fiecaruia, datorita faptului ca acest puternic stimulent poate oferi dependenta atat femeilor cat si barbatilor. Muira puama este foarte apreciat de triburile amazoniene datorita senzatiei de euforie care se instaleaza in organism dupa terminarea actului sexual.

-Afrodiziac unic, muira puama este folosit si la tratamentul afectiunilor neuromusculare, gripei si problemelor menstruale.

-Printre altele, poate preveni chelia.

-Muira puama poate oferi senzatii erotice atat de puternice incat unul dintre parteneri poate lesina in timpul actului sexual.

-Administrarea sa este o problema ce tine de moralul si liberul arbitru al fiecaruia, datorita faptului ca acest puternic stimulent poate oferi dependenta atat femeilor cat si barbatilor.

-Muira puama este foarte apreciat de triburile amazoniene datorita senzatiei de euforie care se instaleaza in organism dupa terminarea actului sexual.

-Tonic neuromuscular

-Afrodisiac masculin

-Tratament impotenta

-Astenie sexuala (scaderea libidoului, tulburari de dinamica sexuala)

-Infertilitate

-Astenie generala si depresie

-Sindrom premenstrual

-Gastrita de stress

Administrare: 4-6 capsule pe zi.

Compozitie: Muirapuama 250 mg/capsula.

Prezentare: 60 de capsule.

Recenzii

Nu sunt opinii ale clienților în acest moment.

Scrieţi o recenzie

Muira Puama (60 de capsule)

Muira Puama (60 de capsule)

Beneficii Muirapuama: tonic neuromuscular, tratament impotenta, afrodisiac masculin, depresie, sindrom premenstrual, previne chelia.

Clienții care au cumpărat acest produs au mai cumpărat și: