Cele mai cumpărate

Oferte speciale

Viziteaza site-ul Magazin online produse naturiste pe ShopMania

Taxe transport si returnari produse

Posta Romana:

Costa intre 12 RON in functie de valoarea coletului. Comenzile se trimit in maxim 1-2 zile in functie de numarul comenzilor. Coletele ajung la destinatie in 5-6 zile si trebuie sa primiti acasa avizul de la posta ca sa ridicati coletul. Daca nu primiti in maxim 5 zile de la lansarea comenzii avizul de la posta a rugam sa va duceti personal la Oficiul Postal din zona si sa verificati daca a ajuns coletul. Plata se face face la ridicarea coletului in Oficiul Postal. Plata pentru transport o sa fie inclusa in valoarea coletului.

Fan Courier:

Comenzile ajung in maxim 1-2 zile direct la domiciliul dumneavoastra fara a va deplasa la un sediu anume. Costul transportului este intre 27 de roni.

Conditii de returnare:

Conditii de returnare

  • Conform art 4 din legea 130/2000, clientul are dreptul sa notifice in scris comerciantului ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 10 zile lucratoare de la primirea produsului.

Important: Produsul cumparat trebuie returnat in ambalajul original, nedeteriorat, pe cheltuiala clientului. Returnarea se va face folosind aceleasi servicii de transport folosite la livrare. Societatea se oblige sa inapoieze contravaloarea produsului in termen de 30 de zile de la data primirii cereri in scris si a produsului returnat.
Produsul poate fi returnat numai daca este in conditii perfecte, inclusiv ambalajul, adica acestea sa nu prezinte sub nici o forma semne de uzura , desfacere sau consum.
Returnarea produselor se supune acestei legi numai pentru produsele care sunt livrate clientilor prin curierat rapid, comenzile care au fost ridicate de la sediul nostru sau livrate de firma noastra direct la clienti prin intermediul personalului propriu al acestora nu sunt considerate comert la distanta, intrucat pot fi vizualizate, verificate si acceptate personal, drept pentru care se considera corespunzatoare cu scopul si nevoile clientului.