Cele mai cumpărate

Oferte speciale

Viziteaza site-ul Magazin online produse naturiste pe ShopMania

Produse vizualizate

Preț redus! Griffonia (60 capsule) Mărește

Griffonia (60 capsule)

Produs nou

Griffonia Simplicifolia este o planta frecvent utilizata ca supliment alimentar pentru pierderea în greutate, un somn linistit şi antidepresiv.

Mai multe detalii

Informații

Griffonia Simplicifolia este o planta frecvent utilizata ca supliment alimentar pentru pierderea în greutate, un somn linistit şi antidepresiv. Alte utilizări includ managementul de deficitl de atentie, tulburare, de hiperactivitate ( ADHD ) şi combaterea durerilor . Efectele benefice sunt din cauza aminoacidului 5-hidroxitriptofan ( 5-HTP ), care se găseşte în seminţele plantei. Compusul este extras din seminţe şi se administreaza ca un supliment alimentar.

5-HTP găsit în Griffonia Simplicifolia este un element important în construirea de serotonina, un neurotransmitator care ajuta la reglarea apetitului si starii de spirit. Extractul de Griffonia stimuleaza productia de serotonina si creste ulterior efectul neurotransmitator din organism. Din acest motiv, Griffonia Simplicifolia este aclamat pentru versatilitatea sa.

Aproximativ 80 la suta din serotonina produsa de organismul uman este folosita pentru a reglementa peristaltismul intestinal. Restul este sintetizat în sistemul nervos central, în cazul în care o parte din acesta este folosit pentru a opri productia de dopamina. Dopamina este neurotransmitator care creste apetitul, astfel încât reduce eliberarea de dopamina, de asemenea, potoleste foamea. Acesta este motivul pentru care Griffonia este adesea folosita ca un inhibitor al apetitului.

Serotonina poate creşte de asemenea sentimentul de stima fata de sine şi încrederea. Când 5-HTP este ingerat pentru a produce niveluri mai ridicate ale neurotransmitatorilor, aceste sentimente sunt amplificate în mod proporţional. Extrasul de Griffonia prin urmare poate fi folosit ca o alternativa naturala la medicamentele antidepresive. Ca şi în cazul altor antidepresive, aplicatiile sale clinice includ lipsa insomniei; tratamentul de diferite tipuri de tulburări de starea de spirit, cum ar fi depresia si tulburare de anxietate şi de gestionare a ADHD.

Extrasul de Griffonia de asemenea pot fi folosit pentru ameliorarea durerii, deoarece serotonina este cunoscuta pentru creşterea sentimentului de placere. Suplimentul este adesea folosit pentru a amorti durerea şi scaderea migrenei. De asemenea, poate creşte toleranţa la durere, ceea ce il face foarte util pentru persoanele care sufera de simptome cu dureri cronice.

Un beneficiu important pe care Griffonia Simplicifolia il are fata de mai multe medicamente comerciale este faptul că ingredientul activ, 5-HTP, apare in mod natural. Potenţialele efecte adverse sunt semnificativ reduse, în comparaţie cu medicamentele derivate chimic. Acest lucru il face ca o alternativă utilă, mai ales pentru persoanele fizice care practică un stil de viata natural.

Griffonia Simplicifolia nu este complet lipsita de efecte adverse. Efect secundar cel mai frecvent raportată este greaţa, deşi de multe ori senzatie dispare dupa cateva zile. Extractul Griffonia conţine, de asemenea, cafeina, care ar putea duce la probleme serioase, în condiţii de intoleranţă.

Este avantajos de asociat Griffonia cu sunătoarea.

Ingrediente: Extract din fructe Griffonia Simplicifolia standardizat la 5 HTP* pe suport de maltodextrină (280 mg) - stearat de magneziu - siliciu - capsule gelatinoase 100% clorofila naturala. *5 HTP (20 mg)
Instrucţiunile de utilizare: 3 capsule la cina si 2 capsule inainte de culcare.
Prezentare: 60 capsule.

Recenzii

Nu sunt opinii ale clienților în acest moment.

Scrieţi o recenzie

Griffonia (60 capsule)

Griffonia (60 capsule)

Griffonia Simplicifolia este o planta frecvent utilizata ca supliment alimentar pentru pierderea în greutate, un somn linistit şi antidepresiv.

Clienții care au cumpărat acest produs au mai cumpărat și: