Cele mai cumpărate

Oferte speciale

Viziteaza site-ul Magazin online produse naturiste pe ShopMania

Produse vizualizate

Articulation+ (60 capsule)

Produs nou

Pentru a restabili supletea si confortul articulatiilor tale. Supliment alimentar cu un continut garantat de vitamina C, magneziu, potasiu, zinc, mangan, glucozamina, condroitina, cartilaj de rechin, pudra de acerola, bambus, sulfat de zinc, sulfat de magneziu si mangan.

Mai multe detalii

Informații

Produsul nostru Articulation+ este un complex alcatuit de echipa noastra de ingineri chimisti, pentru a restabili supletea si confortul articulatiilor tale.
Glucozamina (extract natural de proteine de peste) si condroitina ajuta organismul dumneavoastra care furnizeaza "materia prima" necesara pentru articulatii dvs.:
- Glucozamina previne degradarea cartilajului.
- Condroitina naturala este produsa de organism, contribuie la formarea si întretinerea de tesutului cartilaginos.
Aceste doua produse impreuna va permite rezistenta si flexibilitatea în comun, precum si mentinerea integritatii cartilajului.
Prezenta în capsulele noastre de Bambus si oligoelemente, va spori eficienta acestui produs pentru a va oferi satisfactie completa.
Supliment alimentar cu un continut garantat de vitamina C, magneziu, potasiu, zinc, mangan.
Glucozamina are efect de reconstructie a cartilajului articular, ajuta la mentinerea sanatatii cartilajului si s-a dovedit ca opreste erodarea cartilajului articular, considerata a fi cauza simptomatologiei.
 Glucozamina este un element care se formeaza natural in corp si care joaca un rol important in construirea cartilajului.Cartilajul este un tesut conjunctiv dur care actio-neaza ca si o perna pentru articulatii si care necesita glucozamina datorita glucozami-nogliganilor, produse de glucozamina si necesar cartilajului fiind ca si o piatra de teme-lie.
     Cartilajul are nevoie de glucozamina si datorita faptului ca joaca un rol important in incorporarea de sulf in cartilaj , care este necesar pentru a produce si repara cartilajul.
     Glucozamina poate fi eficienta in tratarea sau chiar intarzierea progresiei osteoartr-itei. Daca nu stiai, osteoartrita este un tip de artrita cauzata de uzura articulatiilor. A-ceasta boala duce la inflamarea , descompunerea si eventual la pierderea totala a car-tilajului.Cele mai afectate tesuturi de osteoartrita sunt articulatiile care sustin greuta-tea , cum ar fi genunchii si soldurile.Articulatiile din maini sunt incluse si ele in aceasta lista.
Glucozamina si condroitina sunt parte integranta a cartilajului normal.Cartilajul se comporta ca un tampon intre oasele ce formeaza o articulatie.
Glucozamanina, denumita si citosamina, este o substanta naturala ce se gaseste in cochilia scoicilor. Este disponibila sub diferite forme precum clorura de glucozamina, N-acetil-glucozamina (NAG) si sulfatul de glucozamina care este o sare a glucozaminei. Glucozamina este, de asemenea, disponibila sub forme suntetice. Organismul absoarbe bine glucozamina.
Condroitina se gaseste, de asemenea, sub forma naturala in cartilajul de rechin sau bovine sau sub forma sintetica. Condroitina este, de asemenea, intalnita sub forma de sulfatul de condroitina, acidul condroitin-sulfuric sau consurid. Sulfatul de condroitina este o combinatie a condroitinei cu saruri minerale.
Glucozamina si condroitina sunt disponibile sub forma de tablete, capsule, pudra sau sub forma lichida si se administreaza impreuna sau cu alte suplimente nutritive. Glucozamina poate fi administrata separat ca un supliment nutritiv pentru articulatii.
Sulfatii de glucozamina si condroitina sunt administrati pacientilor cu osteoartrite pentru reducerea durerilor articulare. Condroitina este studiata si pentru folosirea ei ca medicatie anticoagulanta (impiedica formarea cheagurilor de sange).
Studiile arata ca sulfatii de glucozamina si condroitina pot diminua durerea din osteoartrite si imbunatati performantele articulatiei. Unele studii demonstraza ca glucozamina este la fel de eficace ca ibuprofenul in diminuarea durerii articulare din osteoartrite, in special pentru articulatia genunchiului dar cu mai putine efecte adverse.
Cercetarile continua in prezent pentru a demonstra daca condroitina si glucozamina refac si cartilajul dar pana in prezent nu exista date care sa sugereze acest fapt.
Administrare:  3 capsule dimineata si la pranz, intre mese.
Compozitie: Sulfat de Glucosamina (200mg) – Sulfat de Condroitina (125 mg) – Cartilaj de rechin (50 mg) - Bambus Tabashir (36 mg) – Pudra de acerola  25% la vitamin C (9 mg) - Sulfat de Magnesiu (9 mg) - Sulfat de Zinc (2 mg) - Carbonat de Potasiu (2 mg) - Sulfat de Mangan (1 mg) - Stearate de magnesiu vegetal – Capsula: Gelatina clorofila 100% naturaa, greutatea moleculara a condroitinei este mai mult de 12.000 de daltoni.
Prezentare: 60 de capsule.

Recenzii

Nu sunt opinii ale clienților în acest moment.

Scrieţi o recenzie

Articulation+ (60 capsule)

Articulation+ (60 capsule)

Pentru a restabili supletea si confortul articulatiilor tale. Supliment alimentar cu un continut garantat de vitamina C, magneziu, potasiu, zinc, mangan, glucozamina, condroitina, cartilaj de rechin, pudra de acerola, bambus, sulfat de zinc, sulfat de magneziu si mangan.

Clienții care au cumpărat acest produs au mai cumpărat și: