Cele mai cumpărate

Oferte speciale

Viziteaza site-ul Magazin online produse naturiste pe ShopMania

Produse vizualizate

Spirulina (60 capsule)

Produs nou

Spirulina este bogata in: acid linoleic, minerale, complex B, oligoelemente, enzime. Spirulina este benefica in: obezitate, diabet, anemie, gastrita, protejeaza ficatul si rinichii.

Mai multe detalii

Informații

Spirulina este o alga verde-albastru care se gaseste în ocean si in apele dulci. Cu toate acestea ceea ce face ca acesta alga sa fie diferita de celelalte tipuri de alge în aceste habitate acvatice este faptul ca aceasta este foarte mare în continut de nutrienti. Mare valoare nutritiva a Spirulinei a facut ca aceasta sa fie vazuta ca un aliment complet. Alga nu are practic toate substantele nutritive necesare pentru cresterea si întretinerea corespunzatoare si de întretinere a corpului uman. Aceasta a fost gandita ca algele ar putea fi puse la dispozitia persoanelor peste tot în lume.

Din momentul în care sa descoperit ca Spirulina are foarte mare valoare nutritiva, modalitati au fost analizat modul în gasirea alge poate fi prezentata într-o forma care ar fi luate ca suplimente alimentare. 

Spirulina, în forma sa originala si pura este bogata in proteine, vitamine si minerale în cantitati care sunt mai mari decât ceea ce ar vedea în mod obisnuit în alte forme de suplimente. Din acest motiv, Spirulina este numit un aliment complet, care poate fi utilizat de catre oameni de toate vârstele. 

Spirulina perfecta este de asteptat sa fie pura si nu facuta din extracte. Metoda de prelucrare utilizate trebuie sa fie astfel încât valoarea nutritiva a algelor sa nu fie afectata în mod negativ.

Oamenii cumpara suplimente de spirulina pentru diferite motive. Multi oameni gasesc aceste suplimente bune pentru ei, deoarece ei au cu greu luxul de a sejurului de a mânca mese decente de zi cu zi, din cauza programului lor incarcat. Persoanele în vârsta si cei care sunt dupa recuperarea de la un tip de boala poate consuma, de asemenea aceste suplimente în cazul în care le pot obtine în cazul în care pentru a cumpara Spirulina de buna calitate. Spirulina este un aliment complet.

Este vorba de saizeci la suta proteine, ​​extrem de digerabila si contine fiecare aminoacid esential. Aceasta contine, de asemenea, mai mult beta-caroten decât orice mâncare, aceasta este cea mai buna sursa de hrana de acid linoleic gama (GLA), aceasta este bogata in vitamine din complexul B, minerale, oligoelemente, clorofila, si enzime; si este abundenta în alte elemente nutritive valoroase despre care oamenii de stiinta sunt in cercetare, cum ar fi carotenoizi, sulfolipids, glicolipidelor, ficocianina, superoxid dismutaza, ARN, si ADN-ul.

 

Spirulina este bogata in:

- acid linoleic (GLA),

-minerale

-complexul B

-oligoelemente

-enzime

Beneficii Spirulina:

-Previne obezitatea

-Mareste rezistenta fizica si psihica

-Este adjuvant in diabet

-Boli hepatice si cardio-vasculare

-Anemie, gastrita

-Protejeaza rinichii si ficatul de efectele negative ale unor medicamente.

 

O multime de nutrienti!

Spirulina Hawaii este foarte apreciata pentru beneficiile nutritionale, de asemenea, este cunoscuta a fi un puternic antioxidant.
Datorita beneficiilor sale numeroase, aceasta ajuta la lupta împotriva oboselii si poate ajuta la acoperirea necesitatilor nutritionale, ca parte a unui program de pierdere în greutate. 

Denumire botanica: Familie de cianobacterii, albastru-verde microalge,  alge de apa dulce.

Contraindicatii:  Nu se cunosc. 

Atentie: Nu este recomandat daca urmati un tratament cu anticoagulante.

Ingrediente:  Pentru o capsula: Spirulina maxima (290mg), Capsula gelatina clorofila 100% naturala. 

Instructiuni de utilizare: 4 - 6 capsule pe zi, care urmeaza sa fie repartizate pe zi înainte de mese.

Recenzii

Nu sunt opinii ale clienților în acest moment.

Scrieţi o recenzie

Spirulina (60 capsule)

Spirulina (60 capsule)

Spirulina este bogata in: acid linoleic, minerale, complex B, oligoelemente, enzime. Spirulina este benefica in: obezitate, diabet, anemie, gastrita, protejeaza ficatul si rinichii.

Clienții care au cumpărat acest produs au mai cumpărat și: