Cele mai cumpărate

Oferte speciale

Viziteaza site-ul Magazin online produse naturiste pe ShopMania

Produse vizualizate

Drojdie de orez rosu (60 capsule)

Produs nou

Controlarea nivelului colesterolului-lovastatinul principalul monacolin activ existent in drojdia de orez rosu, s-a dovedit a fi extrem de eficient in reducerea valorii colesterolului.

Mai multe detalii

Informații

Drojdia de orez rosu este produsa de o ciuperca microscopica care creste pe orez. Acest microorganism, Monascus purpureus, produce un pigment rosu caracteristic care a dat numele drojdiei. Deci drojdia este rosie, nu orezul. Extrasii normalizati ai drojdiei de orez rosu pot reduce continutul de colesterol total de la 31% la 13%, continutul de LDL pană la 33% si cel de trigliceride pana la 24%. Unele studii au demonstrat administrarea de drojdie de orez rosu creste continutul de HDL (colesterol benefic) la subiectii tratati. Persoanele care aveau un nivel crescut de LDL si/sau un nivel diminuat de HDL prezinta riscuri sporite de aparitia a unor boli coronariene.

De ce este periculos colesterolul?

Nivelul crescut al colesterolului duce la formarea de depozite de tesut gras pe peretii vaselor de sange. Cu timpul, aceste depozite ingreuneaza circuitul sangvin, astfel incat prin artere nu mai circula suficient sange. Hipercolesterolemia poate fi mostenita insa este adesea usor de prevenit si de tratat.

Cum actioneaza drojdia de orez rosu?

Drojdia de orez rosu este un supliment alimentar, originar din China, obtinut prin fermentare. Atunci cand se afla in stare pura, drojdia de orez rosu actioneaza asupra a numeroase afectiuni.
Compusul activ din drojdia de orez rosu obtinuta pe cale naturala, se transforma intr-o enzima specializata in timpul digestiei. Aceasta enzima inhiba producerea de colesterol.

Printre beneficiile acestui supliment natural se numara:

Controlarea nivelului colesterolului – lovastatinul principalul monacolin activ existent in drojdia de orez rosu, s-a dovedit a fi extrem de eficient in reducerea valorii colesterolului.
Diabetul – unele studii au aratat ca drojdia de orez rosu este benefica si in cazul persoanelor cu diabet si hipoglicemie.

Ingrediente: Drojdie de ores rosu-300 mg, Monascus purpuréus 0.4%, stearat de magneziu vegetal, siliciu.

Mod administrare: 2-6 capsule pe zi.

Prezentare: 60 capsule.

Recenzii

Nu sunt opinii ale clienților în acest moment.

Scrieţi o recenzie

Drojdie de orez rosu (60 capsule)

Drojdie de orez rosu (60 capsule)

Controlarea nivelului colesterolului-lovastatinul principalul monacolin activ existent in drojdia de orez rosu, s-a dovedit a fi extrem de eficient in reducerea valorii colesterolului.

Clienții care au cumpărat acest produs au mai cumpărat și: