Cele mai cumpărate

Oferte speciale

Viziteaza site-ul Magazin online produse naturiste pe ShopMania

Produse vizualizate

Carbune vegetal (60 comprimate)

Produs nou

Carbunele vegetal elimina gazele in exces din stomac si intestine. Anti-diaree prin scăderea hidratarii de conţinut intestinal şi absorbţie de microbi şi toxine implicate.

Mai multe detalii

Informații

 Absorbant al gazelor intestinale.

Cărbunele este cel mai adesea obţinut prin carbonizarea lemnului din diverse soiuri de plopi (Populus nigra - Populus pyramidalis) sau de nucă de cocos, la temperaturi ridicate (între 600 şi 900 ° C), în absenţa aerului, urmată de activare, prin încălzire la aceleaşi temperaturi si prin adăugarea de această data de vapori de apa sau de gaze oxidante, această a doua operaţiune care să permită dezvoltarea de pori al căror număr şi dimensiuni difera în funcţie de durata acesteia.

Carbunele vegetal are proprietăţi mari de absorbţie (absorbtie delicata) şi absorbante (prin legarea la suprafata), de lichide şi gaze care rezulta din numeroasele acţiuni digestive:

-eliminarea de gaze in exces din stomac si intestine.

-anti-diaree prin scăderea hidratarii de conţinut intestinal şi absorbţie de microbi şi toxine implicate.

În prezent, carbunele este folosit ori de câte ori este necesar pentru a lupta împotriva fermentaţiei intestinale.

Cărbune este foarte bine tolerat de tractul gastro-intestinal si nu provoaca efecte secundare, deoarece nu se absoarbe în intestin.

Daca administrati si alte medicamente nu o sa isi faca efectul deoarece carbunele are proprietăţi de abrobtie si absorbante, sau poate reduce eficacitatea unor medicamente prescrise (ne gândim în special femeile care iau pastile anticonceptionale, care pot fi neplăcut surprinse ...).

Contraindicaţii: Cărbune poate anula efectul anumitor medicamente, inclusiv anticonceptionalele. Se poate administra cărbune cel puţin dupa 3 ore de la administrarea medicamentelor.

Ingrediente: Pulbere uscată de cărbune (carbo ligni) (367.5 mg), zahăr, gumă arabică, stearat de magneziu vegetal.

Instrucţiunile de utilizare:2-3 comprimate pe zi.

Recenzii

Nu sunt opinii ale clienților în acest moment.

Scrieţi o recenzie

Carbune vegetal (60 comprimate)

Carbune vegetal (60 comprimate)

Carbunele vegetal elimina gazele in exces din stomac si intestine. Anti-diaree prin scăderea hidratarii de conţinut intestinal şi absorbţie de microbi şi toxine implicate.

Clienții care au cumpărat acest produs au mai cumpărat și: