Cele mai cumpărate

Oferte speciale

Viziteaza site-ul Magazin online produse naturiste pe ShopMania

Omega 3 6 9 Beneficii

Acizi grasi Omega sunt grasimi polinesaturate. Acestea sunt mai sanatoase decat grasimile saturate si au mai multe functii metabolice. Exista multe beneficii din  suplimentele omega 3 6 9.

Omega 3 si acizi grasi omega 6 sunt acizi grasi esentiali (EFA lui). Corpurile noastre nu le pot fabricarea, iar noi trebuie sa le consumam în alimentatia noastra. Omega 9 acizi grasi nu sunt esentiale. Corpul nostru are nevoie grasimi omega 9, dar le putem fabricarea din alte surse.

Omega 3 acizi grasi prevenirea bolilor de inima si complicatiile de atac de cord. Oamenii care iau acizi grasi omega 3 au o rata de mortalitate mai mica dupa atac de cord decat cei care nu.

Omega 3 EFA de a îmbunatati factori de risc cardiac, si ajuta la prevenirea CHD. Ei normaliza nivelurile de lipide, scaderea tensiunii arteriale si de a îmbunatati metabolismul glucozei.

Omega 3 poate fi de ajutor într-un numar de alte conditii. Poliartrita reumatoida, depresie, autism, precum si multe alte conditii pot fi îmbunatatite prin luarea de omega 3 EFA lui. Acestea sunt necesare pentru crestere si dezvoltare, în special în dezvoltarea de tesut nervos, si poate imbunatati functia cognitiva si sanatatii emotionale.

Acizi grasi omega 6 în competitie pentru enzime cu omega 3 EFA, astfel încat sumele dintre cele doua trebuie sa fie echilibrata în mod corespunzator. Mai putin de cercetare a fost facut pe EFA omega 6 decat omega 3 pe lui. Cei mai multi acizi grasi omega 6 produce un raspuns inflamator care pot fi necesare pentru functionarea sanatoasa a sistemului imunitar. Cercetarea este începutul pentru a indica faptul ca un omega 6 AGE este, totusi, un puternic anti-inflamator agent, si poate fi chiar mai important pentru inimi sanatoase decat uleiurile omega 3.

Omega 9, astfel cum sa mentionat, nu este un acid gras esential. Omega 9 uleiurile sunt monosaturate, si se gasesc in uleiul de masline. Uleiul de masline este cunoscuta pentru a avea efecte benefice sanatatii, si omega 9 uleiuri pot fi necesare pentru functionarea sanatoasa a sistemului imunitar.

Beneficiile de omega 3 6 9 includ toate beneficiile de toate cele trei tipuri de acizi grasi. Sumele si raporturi de fiecare acizi grasi sunt echilibrate la nivele optime de fiecare. Tinand seama de o Omega 3 6 9 supliment este o modalitate buna de a va asigura ca sunt obtinerea nutrienti esentiali pentru o buna sanatate.

Krilloil este un echilibru fantastic de omega 3 6 9!