Cele mai cumpărate

Oferte speciale

Viziteaza site-ul Magazin online produse naturiste pe ShopMania

Omega 3 6 9

Omega 3 6 9, grupe ale acizilor grasi care contin toati acizi grasi esentiali necesari pentru o sanatate buna. Diferenta dintre ele se afla în pozitia de obligatiuni prima dubla de la sfarsitul metil sau la sfarsitul Omega a lantului de carbon. Dupa cum sugereaza si numele, acizi grasi Omega 3 au propriile lor legatura prima dubla de la locul 3 de la capatul lantului, si, de asemenea, cu celelalte doua. Omega 6-a de obligatiuni prima dubla la locul 6 de la sfarsitul si Omega 9 are la pozitia noua de la sfarsitul lantului.
Omega 3

Cele mai importante 2 acizi grasi Omega 3 în familie sunt EPA si DHA, deoarece acestea sunt în cantitati limitate si numai se poate de gasit în orice cantitate reala în peste gras si suplimente de ulei de peste. Desi DHA este important pentru femei insarcinate si mame care alapteaza si pentru copii mici pentru o dezvoltare sanatoasa a creierului si de viziune, EPA poate fi considerat cel mai important pentru oricine altcineva, deoarece este necesar pentru functionarea eficienta a creierului si a corpului la un nivel celular.

Omega 3 are proprietati anti-inflamatorii si anti-coagulant, precum si multe alte beneficii importante pentru sanatate. Acesta reduce inflamatia si pote oferi protectie impotriva bolilor cardiovasculare, artrita, afectiuni ale pielii, depresie si alte tulburari legate de starea de spirit.

Omega 6

Desi Omega 6 este, în general, clasificate ca pro-inflamatorii, în mod paradoxal, GLA, atunci cand din surse dietetice, are proprietati anti-inflamatorii. Aceasta poate ajuta la balonare si durerea asociate cu PMS. Aceasta sustine, de asemenea, sanatatea pielii, parului si unghiilor si, în general, va ajuta sa aduca echilibrul hormonal si emotional.

Omega 3 si Omega 6 interactioneaza unii cu altii, astfel încat echilibrul dintre ele este esentiala pentru o sanatate buna. Împreuna, acestea afecteaza productia de mesageri tip hormonale numite eicosanoizi, care are un impact asupra inflamatii în organism si toate functiile la nivel celular.

Omega 9

Omega 9, de asemenea, are multe calitati preventive ca principalele sale componente, acidul oleic, ajuta la reducerea riscului de arterosclerozei, bolilor cardiovasculare si accident vascular cerebral. Limba mielului de ulei contine atat Omega 6 si Omega 9 sub forma de Gamma-linolenic si acid oleic si este, de fapt, una dintre cele mai bune surse de GLA.

Krill oil contine, prin urmare, un amestec de toate cele 3 de importante acizi grasi EPA, GLA si OA acest site este o alegere excelenta de omega 3 6 9 supliment.