Cele mai cumpărate

Oferte speciale

Viziteaza site-ul Magazin online produse naturiste pe ShopMania

Produse vizualizate

Circulatie cerebrala (60 capsule)

Produs nou

Beneficii Ginkgo Biloba: ajuta in depresie, antioxidant puternic, distruge radicalii liberi, imbunatateste circulatia periferica, creste fluxul de sange la picioare, maini si creier si ofera o concentratie mai buna.

Mai multe detalii

Informații

Ginkgo este una dintre cele mai vechi specii de arbori de pe pamant. Extractul de frunze de ginkgo este utilizat ca medicament in America de Nord, este unul dintre cele mai populare plante medicinale in multe alte tari din întreaga lume. Semintele arborelui de Ginkgo sunt folosite in medicina traditionala chineza.

Beneficii Ginkgo Biloba.
1. Depresia si modificarile ale dispozitiei. Pacientii diagnosticati cu etapele usoare de depresie pot avea beneficii mari cu ceai si extract de Ginkgo Biloba. Pacientii vârstnici au prezentat o ameliorare avantajoasa numai fiind în acelasi timp pe extract de Ginkgo Biloba si medicamente antidepresive.
2. Impotenta la barbati ar putea fi ameliorata prin tratamentul regulat de Gingko Biloba de faptul ca actioneaza prin cresterea fluxului sanguin la organele genitale masculine si imbunatateste erectia.
3. Pentru Tinitusul sau zgomotul din ureche sa dovedit a fi la prima vedere o îmbunatatire dupa tratamentul cu Gingko Biloba. Pentru oamenii de stiinta este inca neclar modul în care Ginkgo Biloba trateaza tinitusul, dar se crede ca îmbunatateste fluxul de sânge bogat în oxigen in urechi.
4. Gingko Biloba ofera beneficii organismului cu proprietati antioxidante puternice necesare pentru a reduce celulele de efectele radicalilor liberi ", daunatoare si de a ajuta la repararea celulelor. Acest lucru este important în prevenirea bolilor de inima, accidentului vascular cerebral, cancer si multe alte afectiuni grave.
5. Boala Reynaud, asociata cu scaderea fluxului de sange la extremitati. Extractul de Ginkgo Biloba contribuie prin cresterea fluxului sanguin la nivelul mâinilor si picioarelor si ameliorarea spasmelor vaselor de sange.
6. Nu exista în prezent nici un tratament pentru boala Alzheimer si doctorii nu sunt sigur care ar putea fi cauza. Multi doctori, cu toate acestea, cred cu tarie ca Ginkgo Biloba este benefic in cresterea fluxului de sange catre creier, îmbunatateste emitatoarele neuronale si intarzie procesul de degenerare a celulelor din creier.
7. Boala Parkinson este asociata cu tremur incontrolabil, pierderea de coordonare si echilibru si este considerat a fi beneficiat de aportul regulat de extract de Ginkgo Biloba. Aceasta ajuta la cresterea fluxului de sânge in creier si ofera concentratie mai buna.
8. Previne si trateaza conditiile de accident vascular cerebral. Ginkgo Biloba ajuta la prevenirea accidentului vascular cerebral prin minimizarea cheaguri de sânge în artere si îmbunatatirea fluxului sanguin la organe importante, inclusiv creierul. La pacientii cu accident vascular cerebral, Ginkgo Biloba si alte produse pot ajuta la refacerea celulelor deteriorate ale creierului.
9. Scleroza multipla. Sunt necesare inca mai multe cercetari, dar oamenii de stiinta banuiesc ca beneficiile Ginkgo Biloba ar putea fi utile pentru a trata scleroza multipla si efectele daunatoare care v-or fi in viitor.
10. Neuropatia (afectarea nervului), asociate cu diabet zaharat si ar putea fi îmbunatatite uneori, inversate prin suplimentarea regulata cu extractul de Gingko Biloba.
Stimuleaza memoria-Suport pentru micro-circulatie.
Circulatia cerebrala este un supliment alimentar special formulat pentru a va ajuta in rezolvarea problemelelor cu memoria prin combinarea substantelor active din produs. Produsul stimuleaza memoria dumneavoastra si creste capacitatea dumneavoastra de concentrare si de memorie.

Ingrediente: Frunze de Ginkgo (Ginkgo Biloba)-198 mg, radacina Gheara Diavolului (Harpagophytum racine secondaire)-99 mg, Varfurile inflorite de paducel (Aubépine sommité fleurie)-33 mg, Capsula gelatina clorofila 100% naturala.

Instructiuni de utilizare: 4 - 6 capsule pe zi, sa fie împartite pe zi, înainte de masa.

Recenzii

Nu sunt opinii ale clienților în acest moment.

Scrieţi o recenzie

Circulatie cerebrala (60 capsule)

Circulatie cerebrala (60 capsule)

Beneficii Ginkgo Biloba: ajuta in depresie, antioxidant puternic, distruge radicalii liberi, imbunatateste circulatia periferica, creste fluxul de sange la picioare, maini si creier si ofera o concentratie mai buna.

Clienții care au cumpărat acest produs au mai cumpărat și: